sâmbătă, 3 iulie 2010

Spectrul Realitatii and Bullshit like that...

Chiar am citit spre dimineata cacaturi fara sens de pe Spectrul Realitatii si nu-mi pot imagina cum plm poate fi o persoana atat de retardata incat sa inventeze asemenea povesti ( ba chiar in toate gaseai acelasi personaj *ma refer la aceeasi categorie de povesti* de culoare neagra, are coarne, ochii rosii, o mantie lunga pana-n pamant si mai stiu ce alte ''accesorii'' outfashion dorite de personajul EVIL sau de idiotul ce a scris asemenea poveste) . Ceea ce mi-a atras atentia mie si unei bune prietene e ca le lipseste gramatica (probabil nu au ei timp sa treaca pe la scoala fiind ocupati cu femeile ce ofer placeri carnale, vreo manea de-a lui Guta, vreo pitzypoanca ordinara ce-si da cu fond de ten de-i acopera si stratul de saptamana trecuta *probabil e vreo moda la donsoarele astea sau vreun concurs care are mai mult fond de ten e cea mai fashion-pitzy si are ocazia de a pune mana pe Gigel ~acesta fiind cel mai ''Jmeker'' din gasca lui de spurcati, falit, genul de om pierde-vara. Asta chiar nu am de unde sti. Nu sunt clarvazator si nici nu vreau~*)

Revenim la subiectul precedent: Dupa ce ca acesti copii nu au niciun pic de gramatica in ei, mai au si tupeul jegos de a fi pe aceeasi tema cu ceilalti dar acesti copii fara viitor isi scriu povestile dupa cum ii duce bibilica (dar numai de-a dracu pe aceeasi tema. Cum Dumnezeii masii sa ai aceeasi tema cu toti, acelasi subiect numai sa scri totul intr-o ordine a.i sa nu-si dea nimeni seama *saracutii...probabil asta gandesc ei*) .


TOTUSI!!!! - Din cate tin eu minte site-ul a fost conceput pt a premia lucrarile utilizatorilor, nu prostia tuturor. Asa ceva nu ar trebui premiat. O singura lucrare din categoria ''Cele mai bune'' sau ''Cele mai citite'' (nu mai tin minte prea bine cum se numea categoria dar stiti macar la ce ma refer) n-am vazut sa fie diferita. Toate incepeau cu o casa (locuita sau nelocuita), un wild party in casa, apoi se sting luminile, vin strigoii, se distreaza cu petrecaretii si apoi saracii copii raman cu traume dupa ce vad sange si alte cacaturi ce mai sunt imprastiate pe peretii si noul LCD cumparat sau Computerul si alte minunatii. Pe langa faptul ca sunt o haita de povestitori PROSTI, mai fac si reclama la ceea ce nu au pt a atrage atentia asupra povestii ( de obicei copilasii astia se baga singuri victime in poveste de parca au trecut prin asa ceva. Tin sa cred ca dobitocii astia n-au avut un cosmar in viata lor si abia unul fix intr-o seara i-au luat prin surprindere si au crezut ca e din Real Life.) - WTF? De ce sa faci asa ceva? In primul rand site-ul acela e facut pt a fi scrise povesti adevarate ce le vezi si pe Discovery vineri seara la 3:00 ( Ora diavolului....Buuhhuuuu!! Sa nu intram in alte amanunte iar) nu cosmarurile ce le au seara sau le aud pe la nu stiu ce ruda ce acum e decedata sau un prieten ce incerca sa-si bata joc de copilul acela pt o seara, iar prostul a crezut, i-a placut si a bagat pe site spunand ca povestea e scrisa de el si ca a vazut( probabil vrea sa ne convinga ca exista asa ceva. Asta nu stiu.) sau ca bunica i-a povestit o panarama sa mai rada si ea inainte sa dea o basina si sa moara. Oricum tot ce vreau sa spun e ca site-ul a fost bun la vremea lui dar acum nu mai intra nici dracu din cauza ''scriitorilor'' redusi mintal ce scriu numai BULLSHIT pe acel site.


EVERYTHING IS BULLSHIT!!!!!!!!

2 comentarii:

  1. Salutare.
    Numele meu este Ionut alias Sfantu_Dracu Moderator Spectrul Realitatii.

    Referitor la ce ai scris.....
    Nu ai ce sa le faci .... majoritatea au intre 8 si 15 ani ...... am tot incercat sa ii fac sa scrie alte teme sau macar sa dezvolte un text, ma refer dupa ce au scris povestea sa o reciteasca si sa adauge cuvinte sa fie mai mare si mai lunga .... am observat ca multi copiaza povesti de pe alte site-uri ..... fara sa fiu atent am gasit pe spectru.... 3 povesti scrise de mine ..... noroc ca ma atentionat un utilizator ca nu imi dadeam seama.... daca iti spun ce perle scriu in povesti te dai cu capul de pereti... una pusese titlul "razi pana mori razand" in fine nici macar nu stiu sa intre pe forum sa citeasca rubrica important .... in care am explicat.... momentan am incetat sa le mai accept povesti pana nu umple forumul cu commentarii ...... uni mai au si tupeul sa imi dea mesaj si sa ma injure pe motiv ca nu le-am acceptat povestea.....dar lea-am dar replica si au tacut din gura .... cam atat am avut de spus.. Iti doresc numai bine .....


    P.S scuza-mi eventualele greseli de ortografie dar..... toata lumea greseste :)

    Cu Stima si Respect,
    Sfantu_Dracu Moderator Spectrul Realitatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici o stima si nici un respect, acest post de pe blogul tau este cea mai mare porcarie, macar copii acestia incearca sa faca ceva, sa conceapa ceva nu sa stea si sa comenteze tot ce vad cum faci tu aici.

    RăspundețiȘtergere